Balilesti.

Drum comunal Valea Mare-Bratia

Drum comunal Valea Mare-Bratia
prezentarea situatiei

Sunt din anul 2009 proprietarul unei case situata in Comuna Balilesti, sat Valea Mare - Bratia, jud. Arges. Casa este situata pe valea paraului Bratia si ultima din sat, pe partea stanga de urcare in amonte. Inca de cand am cumparat-o m-am gandit ca-mi va fi greu fara drum de acces.

Da, asa e cum ati auzit, nu am acces la proprietate din cauza lipsei partiale, dar totala pe alocuri, daca pot spune asa, a drumului. A existat pana acum 5 ani, dupa cum am auzit, un drum destul de bun, dupa cum spun vecinii, pe care mergeau chiar si camioanele la livada de meri din deal, dar inundatiile din 2006 l-au maturat definitiv. In toamna trecuta am mers cu unul din vecini sa avem o discutie la primarie pe aceasta tema. Nu ma asteptam sa obtin mare lucru, asa cum s-a si intamplat dealtfel. Mi s-a zis "fa matale un proiect si noi aducem materialele si mana de lucru, ca sunt destui care primesc ajutoare sociale aici in sat si nu fac nimic". M-am gandit sa fac asa ceva, dar m-am impotmolit inca de la inceput. Nu am experienta necesara si nici timp. Dar in primavara asta am observat ca in portiunea care mai e inca viabila s-au turnat cateva camioane de piatra pe care-au compactat-o. Dar totusi, o portinue de ca. 200m pana la casa mea lipseste cu desavarsire. Ca sa ajung acasa sunt nevoit sa las masina "pe vale in jos", la punctul terminus, care e un loc de drum care a mai ramas intreg, iar de acolo trebuie sa merg in sus pe vadul apei. Sunt curios daca exista in programul de investitii al primariei refacerea acestui drum si cand. De asemenea ma intreb daca Apele Romane, sub jurisdictia carora am inteles ca intra valea paraului, au de gand sa-i regularizeze cursul, pentru ca, tot de pe la vecini am inteles, acest lucru era in proiect inca de pe vremea "odiosului".

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BalilestiPagina in care spui si gasesti totul despre Balilesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Drum comunal Valea Mare-BratiaDrum comunal Valea Mare-Bratia

Sunt din anul 2009 proprietarul unei case situata in Comuna Balilesti, sat Valea Mare - Bratia,... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Balilesti - Arges!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Balilesti - Arges!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Balilesti - ArgesIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Balilesti - Arges

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
BalilestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Balilesti

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

hmm

cui ii pasa?

 

modernizare drum valea mare bratia+ regularizare fir de apa vale

stimate edil,STITI cumva unde este satul valea mare si cum traiesc oameni de acolo cu toate ca platesc impozit?
va invit la o plimbare pe firul apei de la fam oprescu agostel pana la fam nitu nicolae si sa va faceti o parere.
Oamenii v-au votat si nu ati facut nimic.Sa va fie rusine!

 

Tudor:Cum se procede

Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un raatizelor este salarieat din vulumul realizării, si din pricin obective salariul se primeste mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Si dacă apar asa cazuri zilele de sărbători si cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederatie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicati num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat